Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Vin Diesel καλεί με δημόσια επιστολή τον Dwayne Johnson να εμφανιστεί στο Fast 10

Ο Vin Diesel έκανε μια δημοσίευση στο Instagram με την οποία ζητά από τον Dwayne Johnson να επιστρέψει στο Fast & Furious franchise για την ταινία Fast 10. Μάλιστα το έκανε με ιδιαίτερα δραματικό τόνο, γράφοντας πως έτσι θα εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Ο Johnson έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά το 2011 με το Fast Five (ως Luke Hobbs) και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε τρία sequels και σε ένα spinoff. Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη το 2016 και έκτοτε ο ένας αποφεύγει τον άλλο με αποτέλεσμα την απουσία του Johnson από το franchise (δεν εμφανίστηκε στο F9: The Fast Saga του 2021).

Η εν λόγω δημοσίευση του Vin Diesel φαίνεται να στοχεύει στη συμφιλίωση των δύο ηθοποιών. Μεταξύ άλλων έγραψε πως λέει ότι λέει από αγάπη και πως ο Johnson έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει στην επόμενη ταινία της σειράς. Μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη στη συνέχεια.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*